Voor professionals

Ben jij klaar om met nieuwe energie in het onderwijs of de jeugdzorg te werken? En word je enthousiast van het idee om je ontwikkelen door met kwetsbare jongeren te werken?

StrongSocials detacheert mensen met hart voor jongeren in jeugdzorg, onderwijs en bij onze zusterorganisatie HomeRun Industries. Wees welkom in ons team!

Hart voor jongeren

De centrale factor in jouw werk zijn de kwetsbare jongeren in de samenwerking.

Jongeren

Tienduizenden kwetsbare jongeren worden nog te vaak over het hoofd gezien. Jouw inzet helpt hier verandering in brengen.

Goede begeleiding

Je wordt volledig klaargestoomd voor een mooie toekomst in als sterke professional.

Goede begeleiding

Training, persoonlijke ondersteuning en oog voor jouw doelen.

Interessant werk

Bij onderwijsinstellingen, jeugdzorg en bij ons eigen HomeRun Industries

Interessant werk

Wij behoren tot het hart van het jongerenwerk in Nederland. En dat betekent volop kansen voor jou om bij mooie organisaties jouw steentje bij te dragen.

“Strong en Social? Kom ons team versterken!”

Jouw inzet, onze begeleiding

StrongSocials is altijd op zoek naar bevlogen professionals die zich binnen jeugdzorg, jongerenwerk of onderwijs willen inzetten voor kwetsbare jongeren. Wil jij werken met een revolutionaire methode die zich wereldwijd heeft bewezen? Heb jij hart voor kwetsbare jongeren en voor je werk? Word onderdeel van ons team. Jij biedt jouw inzet. Wij bieden jou begeleiding, opleiding en mooi werk.

Training

Professionals worden uitgebreid getraind, onder andere door inzet bij HomeRun Industries. Hier doe je persoonlijk werkervaring op en kun je proeven aan het werken met jongeren die het gangbare spoor verlaten. Volop mogelijkheden om je curriculum te verrijken en te groeien als professional. Wij geloven in de kracht van duale training en inzet en weten uit ervaring dat dit ‘strong socials’ oplevert.